Часто задають запитання - А скільки коштує розкрутка сайту? Є багато факторів що формують ціну на розкрутку сайту.

Основні з них:

  • Запити. Проводиться підбір запитів (семантичного ядра) по якому буде здійснюватись просування сайту. Як правило це здійснюється в публічних інструментах аналізу ключових слів Гугла чи Яндекса. Там чітко видно яка частотність (кількість запитів користувачами даного ключового слова) і яка конкуренція (кількість сайтів конкурентів).
  • Сайт замовника. Сайт повинен бути якісним і оптимізованим. Розробляючи сайт у нашій студії, можете бути впевнені в цих обох речах. Дизайн повинен бути зручним, структура - логічна і зрозуміла, контент - унікальним. Також чим більший вік домену - тим краще для просування сайту.
  • Рівень конкуренції. Сайти конкурентів як правило теж розкручуються і вкладають певний бюджет в розкрутку. Таких конкурентів може бути 20 і 30. Якщо розрутка в них професійна, то в більшості випадків потрібний принаймі такий же бюджет щоб мати можливість попасти на першу сторінку.
  • Гарантії. Чимало фірм пропонує розкрутку, але конкретний результат не обговорюється. Основна мета це вивід сайта в ТОП за 3-4 місяці. Якщо по якихось запитах сайт не в ТОП, тоді є різні варіанти. Хтось повертає гроші, хтось ні, хтось просуває далі за власний рахунок, хтось забуває і все як було так і є, гроші йдуть невідомо куди. Ми даємо гарантії, у випадках якщо якийсь запит не виведений або просуваємо його далі за свій рахунок або повертаємо гроші за нього.
  • Маржа. Розмір націнки у веб студій як правило 100%, у нас вона мінімальна, ціна стартує від 100$.

Виходячи з вищеподаних факторів формується вартість розкрутки сайту в пошукових системах.