Розробка сайтів - це важливий етап. Але не менш важлива як мінімум підтримка. Що таке підтримка сайту і що вона включає?

Інформаційна підтримка сайту

У рамках даної послуги здійснюється оновлення текстової та графічної інформації на сайті, це необхідно для підтримки інформаційних розділів сайту в актуальному стані. Наші фахівці грамотно зверстають, а потім розмістять новини та статті, а також наповнять текстами нові розділи сайту, оптимізують і додадуть зображення, банери, відео матеріали, внесуть нові товарні пропозиції в каталог інтернет -магазину.

Будь-якому ресурсу рано чи пізно знадобиться зміна інформації, якраз в цьому випадку власнику ресурсу знадобиться допомога фахівця , готового в найкоротші терміни виконати дану роботу. Звернувшись в нашу компанію, Ви отримаєте можливість вирішити будь-які завдання в рамках послуги інформаційної підтримки свого сайту за допомогою професіоналів.

Технічна підтримка сайту

Будь-який сайт це складний механізм, побудований з використанням сукупності різних технологій. Робота сайту може призупинитися або порушитися в будь-який момент з ряду причин, але найнеприємніше - ресурс може бути загублений назавжди. Враховуючи скільки коштів і сил було витрачено на створення, а пізніше і на розвиток сайту, зупинка його роботи і вже тим більше його безповоротна втрата неприйнятні для власника.

Технічна підтримка сайту увазі під собою повний контроль за роботою ресурсу і оперативне виправлення помилок впливають на коректність його роботи. Для внесення своєчасної оплати здійснюється моніторинг за закінченням послуги реєстрації доменного імені та надання хостингу. Функція з ведення переговорів від імені клієнта з компанією що надає послугу хостингу, для вирішення різних технічних питань що стосуються роботи ресурсу також входить в рамки послуги технічної підтримки сайту.

Необхідність технічної підтримки сайту

  • Моніторинг доменного імені і хостингу. Наша компанія бере на себе відповідальність за своєчасне сповіщення власника ресурсу про закінчення періоду послуги реєстрації доменного імені та послуги надання хостингу. У тому випадку , якщо власник забуде продовжити дані послуги, він може втратити доменне ім`я, яке тут же перекуплять «кіберсквоттери» і призначать за викуп величезну суму. У разі призупинення послуги надання хостингу є велика ймовірність втратити сам сайт, тому як він буде фізично видалений з жорсткого диска сервера наданого хостинг-компанією.
  • Резервне копіювання ресурсу. Це один з найефективніших способів зберегти сайт і його інформаційне наповнення. Копіювання сайту, як правило, відбувається у два етапи: копіюються файли; копіюється база даних. Все це міститься в архів і зберігатися у нас. Процедура може повторюватися з певною періодичністю. За запитом ми надамо копію сайту власнику, а при необхідності відновимо копію на сервері.
  • Оперативне усунення помилок. Помилки і збої в роботі сайту можуть виникати з різних причин. Зараження сайту вірусом, чи банальне зависання віртуального сервера. Наша компанія намагається надати своїм клієнтам максимально швидкий сервіс за рішенням виниклих технічних проблем. Ми також повністю беремо на себе функцію спілкування з менеджерами хостинг-компанії від імені власника сайту, для вирішення проблем пов`язаних з наданням послуг хостингу безпосередньо впливають на працездатність ресурсу.
  • Діагностика та лікування вірусів. Досвід показує, що будь-який сайт може бути схильний до зараження вірусом. Особливо вразливі сайти написані на базі популярних CMS. Часто зараженню сайту передує витік паролів з ​​локального комп`ютера, спеціалізовані шкідливі програми збирають і передають конфіденційні дані своїм власникам. Зараження сайту вірусом може привести до різних неприємних наслідків - від повного блокування роботи сайту, до розміщення на ньому різного роду інформації, до того ж сайт може здійснювати розсилку спаму і атакувати інші сайти.
  • Єдиний сервіс обслуговування. Доступи до сайтів і баз даних резервуються у нас. Найчастіше власники сайтів втрачають ці дані і внесення, яких або змін на сайт не представляється можливим. На відновлення паролів доводиться затратити багато часу і нервів, але іноді буває і так, що відновити дані неможливо - тоді власник втратить і доменне ім`я і сам сайт. Також у нас завжди зберігаються резервні копії сайту , які можна отримати за запитом. Вам більше не доведеться згадувати, де записані паролі від FTP або MYSQL . Ви точно будете знати, хто зможе змінити або відновити при необхідності пароль від корпоративної пошти Вашому співробітнику. Всі проблеми в рамках роботи ресурсу тепер вирішуються в одному місці.