Деколи виникає питання, чому ціни на створення сайтів такі різні? Ну так, нехай є різниця в бренді фірми, дизайні... Але чому в одних ціна 300 гривень а в інших 1500$? І це тут, у Львові?

Для порівняння можна банально взяти 2 машини, таврію і мерседес) Це ж 2 машини і 2 їдуть. Тільки питання як. Як довго. Яке задоволення і безпека їзди в таких авто?

Зараз зробити сайт можна і безкоштовно і за 300грн, але яке основне питання? Чи буде приносити користь цей сайт?

Основне завдання сайту в більшості випадків це продаж товарів чи послуг. Для промо сайтів це дизайн і креативність.

 

Чим краще сайт буде продавати ти кращим він є! Ось з цього потрібно виходити.

Які компоненти формують ціну на розробку сайту:

  • Постановка задачі. Заповнення бріфу. Вияснення структури сайту. Ці речі в нас безкоштовні і на цьому етапі клієнт може відмовитись від подальших послуг.
  • Дизайн. Головна та унікальні внутрішні сторінки сайту. Вартість дизайну може бути різною. Це може бути і 50$ якщо це готовий дизайн чи дизайн мальований початківцями. Це може бути і 500$ якщо малює дизайнер з великим стажем, який поважає свою роботу більше ніж всі хто її бачив). Студія Веблюкс пропонує оптимальне співвідношення ціни/якості, в нас є дизайнери професіонали, в яких адекватні ціни. Ціни стартують від 100$.
  • Верстка. Перевід картинки в html код. Верстка унікальних сторінок сайту. По ціноутворенню тут більш простіше. Як правило верстка типових проектів виходить в 100$.
  • Програмування. Підключення СMS. Написання додаткових модулів при потребі. Існують безкоштовні CMS і платні CMS. Більшість просунутих студій використовують власні системи управління контентом. Наша система управління є швидка і проста у використанні. Вона продається разом із сайтом і не потребує періодичних оплат за оренду/підтримку чи інших платежів. Крім того ми гарантуємо захист від вірусів чи інших атак.
  • Тестування. Перед запуском сайту проводиться перевірка на працездатність модулів, відображення у різних браузерах, в тому числі на мобільних пристроях. Так як наша система перевірена часом і працюють професіонали, тестування не забирає багато часу і ця послуга є фактично безкоштовною.
  • Розміщення сайту. Реєстрація домену і розміщення на хостингу. У нас при розробці сайту ці речі даються безкоштовно на рік часу. Після року часу згідно ціни провайдера, як правило це 38$ на рік.
  • Маржа. Націнка в кожної студії різна. У багатьох займає чи не основну частину у формуванні ціни на сайт. У нас вона мінімальна.

При досить низьких цінах команда Веблюкс пропонує якісну розробку та ефективну розкрутку сайту. Про це свідчать і портфоліо і відгуки наших клієнтів.